VCU certificering Verantwoordelijkheid tonen op het gebied van veiligheid en gezondheid! VCU certificering Verantwoordelijkheid tonen op het gebied van veiligheid en gezondheid!
VCU certificering

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem gericht op uitzendorganisaties. Hierdoor bent u beter in staat om relevante processen in uw organisatie te beheersen en continu te optimaliseren.

Wat levert VCU bedrijfscertificering u op?

Toename van klanten en/of opdrachten
Voorsprong op concurrentie door certificaat
Meer tevredenheid bij klanten en medewerkers
Een certificaat waarmee u verantwoordelijkheid toont op het gebied van veiligheid en gezondheid!

De kosten voor een VCU certificering zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

Aantal te certificeren normen
Aantal BV’s en/of aantal (neven)vestigingen
Aantal medewerkers
Aantal projectlocaties gelijktijdig uitgevoerd
Te certificeren werkzaamheden
NCI is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor het uitvoeren van het managementcertificatie VCU. Door de accreditatie tonen we het volgende aan:

Onafhankelijkheid
Onpartijdigheid
Competentie
Vastleggen en borgen van certificatieproces

Slide Een certificaat waarmee u verantwoordelijkheid toont op het gebied van veiligheid en gezondheid! Een certificaat waarmee u verantwoordelijkheid toont op het gebied van veiligheid en gezondheid!

VOOR WIE IS VCU CERTIFICERING?

VCU certificering is bedoeld voor uitzendorganisaties en/of detacheerders die personeel uitzenden naar VCA gecertificeerde bedrijven. De VCA gecertificeerde bedrijven voeren werkzaamheden uit met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. VCU-certificatie kan gevraagd worden voor uitzendorganisaties onder andere in de branches:

Werktuigbouwkunde
Elektrotechniek en procesbesturing
Bouwkunde
Civiele techniek
Overige technische diensten, zoals isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, stralen/conserveren/schilderen, transport, inspectie, etc.


Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Contact
Offerte