Vacature Office Medewerker
– Fulltime 40 uur per week (M/V) –

NCI is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een Certificatie Instelling dat meetelt! Wij certificeren bedrijven op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieumanagement.
We spreken een brede doelgroep van bedrijven aan in verschillende sectoren zoals bouw, beveiliging, railinfra, schoonmaak, overige zakelijke dienstverlening, etc.

Taken
Geen dag is hetzelfde! Je voert alle taken uit van het administratieve certificeringsproces (o.a. uitbrengen en opvolgen van offertes, opstellen van certificaten, post-/mailbehandeling, inplannen
van audits) samen met je collega’s. Je gaat complexe processen niet uit de weg en bent ook een relatiebeheerder voor onze klanten. Naast deze werkzaamheden geef je ondersteuning aan de
certificatie manager en de administratie.

Functieprofiel
De kandidaat die wij zoeken beschikt over:
·      Afgeronde minimaal HBO-opleiding in een relevante richting zoals International Business and Languages, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, etc.
·      Meerdere jaren ervaring met office werkzaamheden
·      Ervaring in de certificeringswereld is een pré
·      Zeer bedreven met het Microsoft Office pakket
·      Affiniteit met complexe processen en boekhouding
·      Een analytisch denkvermogen
·      Aanpakkersmentaliteit
·      Kennis van Engelse en Duitse taal is een pré
·      Een nauwkeurige en geordende werkwijze
·      Hoge workdrive, zeer efficiënt
·      Een klantvriendelijk en dienstverlenende instelling

Ons aanbod
Wij bieden een enthousiast team waar sfeer een belangrijke rol speelt. De standplaats van de functie is Oostvoorne. Bij behoefte vanuit onze kant en goed functioneren vanuit jouw kant is er op termijn kans op een vaste aanstelling.

Reageren en vragen
Herken je jezelf in dit profiel en wil je ons versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar astrid@nci-bv.nl ten name van A. Plettenburg-Sperling. Voor meer informatie over NCI verwijzen wij je naar onze website: www.nci-bv.nl of bel naar 0181-481949.

Er wordt zorgvuldig omgegaan met de verstrekte gegevens. Sollicitanten stemmen ermee in dat hun CV’s en motivatiebrieven worden bewaard tot 14 dagen na beslissing selectieproces.