Stel, je bent een bedrijf dat zich wil certificeren op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en/of milieumanagement? Dan ga je naar NCI Certificering! Van een saaie audit maken wij een prettige ervaring waarbij we altijd transparant, betrokken en persoonlijk zijn. Die mentaliteit zorgt ervoor dat we al jaren marktleider zijn op het gebied van diverse certificeringen. Is dat dan taaie stof? Zeker niet! Iedere dag brengt wat nieuws en de markt is constant in beweging. Om die reden zoeken wij een:

Human Resource Medewerker M/V voor 40 uur in de week.

Functieomschrijving

We zoeken de spreekwoordelijke duizendpoot die HRM gerelateerde operationele zaken oppakt, maar ook die het kwalificatie- en sollicitatieproces gaat monitoren en het HR management intern op de kaart gaat zetten. Samengevat zijn we op zoek naar een sparringpartner met strategische capaciteiten die ons helpt bij het opstellen en implementeren van het HR beleid in de breedste zin van het woord.

Jouw werkdagen zijn dan ook nooit hetzelfde. Het begint ’s ochtends al in de keuken. Voor welke van de ontelbare soorten koffie of thee ga je vandaag? Genietend van je warme opkikker starten we met het hele team bij het bord waarop we de dagelijkse doelen en taken bespreken. Iedere week biedt nieuwe uitdagingen en jij gaat ze niet uit de weg.

Je kan ’s ochtends een sollicitatiegesprek hebben om ons auditteam uit te breiden, om vervolgens iemand te kwalificeren voor een nieuwe norm. Na de gezamelijke lunch ’s middags ga je snel verder om te brainstormen met het management over de HRM plannen voor 2022. Daarna regel je nog dat een nieuwe collega op dag één direct van start kan. Aan het eind van de middag reflecteren we op de dag en kijken we met z’n allen of we de doelen behaald hebben en wat er beter kan.

Je beschikt over

Kennis
· Je hebt minimaal HBO diploma richting HRM
· Je hebt kennis van procedures en richtlijnen op personeelsgebied
· Je hebt kennis van arbeidsrecht
· Je hebt kennis van het Microsoft Office pakket en kunt ons daar nog het een en ander over leren
Vaardigheden
· Je hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen
· Je fungeert als aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen
· Je kan snel schakelen tussen taken
· Je bent analytisch en kan rapportages opstellen voor het management, zodat zij het ook begrijpen
Persoonlijke eigenschappen
· Je bent stressbestendig
· Je bent communicatief sterk met een vleugje humor
· Je bent besluitvaardig; we houden ervan knopen door te hakken
· Je bent nauwkeurig

Wat bieden we jou?

Gezelligheid, enthousiaste collega’s en een sfeervolle omgeving. Het salaris is altijd marktconform en ook aan de secundaire voorwaarden is gedacht. Je werkt op ons kantoor in kustplaats Oostvoorne. Na een werkdag sta je binnen vijf minuten op het strand om toch nog even die zonnestralen mee te pakken. Bij behoefte vanuit onze kant en goed functioneren vanuit jouw kant is er op termijn kans op een vaste aanstelling.

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur dan je sollicitatie inclusief CV en motivatie naar hrm@nci-certificering.nl

Meer weten? Kom eens (digitaal) langs!
Telefoon: 0181-481949
www.nci-certificering.nl