Het Nederlands Certificatie Instituut (NCI) is de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot een Certificatie Instelling die meetelt! Wij certificeren bedrijven o.a. op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Normen als VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, Veiligheidsladder, etc. zijn ons zeker niet onbekend. Help jij ons bouwen aan onze gezamenlijke toekomst?

Wat kan je verwachten?

In deze meeloopstage help je ons met het verbeteren van het huidige competentieproces van alle medewerkers en het opzetten van een nieuw HRM systeem. Denk hierbij aan het meedenken over het formuleren van competentiecriteria, opstellen van bewijsvoeringen, implementeren van het nieuwe competentiemodel, invulling geven aan het nieuwe systeem, etc. Ook het professionaliseren van onze personeelsdossiers, procedures en richtlijnen wordt deze periode aangepakt. Deze ervaringen kan je goed gebruiken voor je toekomst! Daarnaast bieden we de ruimte om alle onderdelen van HRM binnen een MKB bedrijf te leren kennen.

Wie ben jij?

Je bevindt je in het 3de jaar van je HBO-opleiding met afstudeerrichting Personeelsmanagement en je bent bekend met HRM systemen. Je bent geïnteresseerd in onze branche en je wilt graag helpen om verbeteringen door te voeren binnen een organisatie.

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting Personeelsmanagement.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage.
  • Je schept graag orde in de chaos en structuur is je “middle name”.
  • Je bent een echte doorzetter en neemt graag werk uit handen.
  • Je kan zelfstandig werken en toont eigen initiatief.
  • Je bent bedreven met het Microsoft Office pakket.
  • Je hebt kennis van Exact (pré).

Wat bieden we je?

Wij bieden een enthousiast team waar een informele maar professionele sfeer een belangrijke rol speelt. We vinden zowel je persoonlijke als je professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Je krijgt de kans om bij te dragen aan het verbeteren van een organisatie. De standplaats van de functie is Oostvoorne. We bieden een marktconforme stagevergoeding.

Wil je solliciteren of heb je vragen?

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar astrid@nci-bv.nl ten name van mevr. A. Plettenburg. Voor meer informatie over NCI verwijzen wij je naar onze website: www.nci-bv.nl of bel je naar 0181-481949.