Fulltime 40 uur per week (M/V) –

Begin jij te juichen als je die potentiële klant binnen haalt? Vind je het een uitdaging om een offerte al te versturen voordat een klant deze verwacht? Pak jij de telefoon om te vragen wat klanten van onze offerte vinden? Spreek je vloeiend Nederlands en goed Duits? Kom bij ons werken!

Hét Nederlands Certificatie Instituut (NCI) is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een certificatie instelling die meetelt! Wij certificeren bedrijven op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieumanagement in diverse branches. Onze missie is om audits zo uit te voeren dat de klant het als prettig ervaart. Het gaat om de sfeer, het persoonlijke karakter en het enthousiasme om samen hetzelfde doel te bereiken, namelijk het behalen van een certificaat met toegevoegde waarde. De volgende stap voor NCI is het veroveren van de Duitse markt en daar hebben we jou voor nodig!

Functieomschrijving

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je verricht vanuit kantoor sales- en accountactiviteiten om de afzet van onze diensten bij nieuwe en bestaande klanten te vergroten. Je ondersteunt onze marketingmedewerker waar nodig. Je organiseert en neemt deel aan seminars en bijeenkomsten in Duitsland.
Je taken bestaan onder andere uit:

  • Binnen halen en relatiebeheer van onze (potentiële) klanten
  • Opstellen, versturen en opvolgen van (complexe) offertes
  • Je bent het 1e aanspreekpunt voor Duitse klanten
  • Organisatie en deelname aan seminars en andere bijeenkomsten in Duitsland
  • Intensieve samenwerking met marketing om de Duitse markt te veroveren

Waar zijn wij naar op zoek? Iemand met:

  • Een afgeronde HBO opleiding (minimaal) in een commerciële richting
  • Aantoonbare commerciële werkervaring in B2B
  • Zeer goede beheersing van de talen Nederlands en Duits
  • Ervaring in de certificeringswereld is een pré
  • Aanpakkersmentaliteit, lef en doorzettingsvermogen

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een enthousiast team waarin sfeer en klantgerichtheid een belangrijke rol spelen. De standplaats van de functie is Oostvoorne. We bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij behoefte vanuit onze kant en goed functioneren vanuit jouw kant is er op termijn kans op een vaste aanstelling.

Reageren en vragen

Herken je jezelf in dit profiel en help jij ons groeien in de toekomst? Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar astrid@nci-bv.nl ten name van mevrouw A. Plettenburg-Sperling. Voor meer informatie over NCI verwijzen wij je naar www.nci-bv.nl.