U wordt vast overspoeld met informatie. Het raakt dan ook alles en iedereen. U werkt misschien wel vanuit huis of geeft uw kinderen thuis les, uw organisatie loopt wellicht werk mis of heeft het juist enorm druk. We hopen dat u, uw naasten en uw collega’s gezond zijn en wensen u veel sterkte in deze periode.

Hoe zit het nu met uw certificering/audit?

Gisteren heeft het Nederlandse kabinet aangekondigd de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus in ieder geval te handhaven tot en met 28 april 2020. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Daarom werken wij tot die tijd zoveel mogelijk thuis. Vanuit huis laten we onze dienstverlening zo goed mogelijk doorgaan.

Natuurlijk begrijpen wij dat u vragen heeft over de certificering, uw (geplande) audit en/of de dienstverlening van NCI. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we op onze website een pagina (www.nci-bv.nl/coronavirus) ingericht waar u antwoorden vindt op de meest gestelde vragen. De vragen en antwoorden worden dagelijks bijgewerkt, waardoor u altijd up-to-date bent van de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard staan we, zoals u gewend bent, ook telefonisch en per e-mail voor u klaar!

Samen verslaan we het virus!

Ondanks dat het een uitdagende periode is, zien we ook enorme commitment en creativiteit van onze relaties en collega’s om het beste van de situatie te maken. Iedereen denkt mee in oplossingen en samen werken we ernaar toe dat iedereen gezond kan blijven, zonder gevolgen voor de certificaten. We zijn TROTS dat we dit samen aanpakken!

Hanneke de Vries
Team NCI