VCA/VCU/ISO9001/ISO14001/OHSAS18001 en Veiligheidsladder

NCI is de afgelopen 14 jaar uitgegroeid tot een Certificatie Instelling dat meetelt! Om aan de vraag van klanten te kunnen blijven voldoen zijn we op zoek naar een breed inzetbare fulltime Lead-Auditor (M/V) voor de normen VCA/VCU/ISO 9001/ISO 14001/OHSAS18001 en de Veiligheidsladder.

Taken

Je taken bestaan uit het zelfstandig en in teamverband doorlichten en evalueren van managementsystemen.  Je treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van de managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van deze systemen en daarmee aan Veiligheid, Kwaliteit, Milieu. De onderzoeken vinden plaats op locatie en rapporteren vindt plaats bij de klant en deels vanuit huis.

Functieprofiel

De kandidaten die wij zoeken beschikken over:

Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting (bijvoorbeeld milieukunde, bouwkunde, metaal of chemie)
Minimaal 3 jaar praktijkervaring met kwaliteit- en milieumanagement en binnen sectoren met een hoge risicograad
Minimaal 2 jaar praktijkervaring in het uitvoeren van audits van managementsystemen (bij voorkeur in meerdere sectoren)
Een MVK- of HVK-diploma
Lead Accessor Course of equivalent
Een gezonde dosis bedrijfskundig inzicht, sociale vaardigheden, waarnemingsvermogen, flexibiliteit en besluitvaardigheid
Bekendheid met Microsoft Office pakket
Overig

De functie vraagt om bereidheid te reizen. We streven ernaar om je te laten werken binnen je regio, maar helaas is dit niet altijd mogelijk.
Ons aanbod

Wij bieden een enthousiast team waar sfeer en eerlijkheid een belangrijke rol spelen. Naast het auditen is er regelmatig overleg met je collega’s over norminterpretatie en de uitvoering van audits. Dit kan telefonisch en per email, maar natuurlijk ontmoeten we elkaar ook meerdere malen per jaar face-to-face.  Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de beschikking over een leaseauto.
Reageren en vragen

Als je bekend bent met deze werkzaamheden/functieprofiel en geniet van de vrijheid in je werk, het kijken in de keuken bij andere bedrijven en de kennis die je daarmee opdoet, dan zien we graag je sollicitatie met CV tegemoet op onderstaand emailadres.
Heb je vragen naar aanleiding van de vacature, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met:

Nederlands Certificatie Instituut
T.a.v. Hanneke de Vries
www.nci-bv.nl

hanneke@nci-bv.nl
0181-481949