Die Keurmerk Beveiliging Ein Zertifikat, mit dem Sie Verantwortung im Bereich Sicherheit nachweisen!
Keurmerken Beveiliging

De Keurmerken Beveiliging zijn ontwikkeld door de Nederlandse Veiligheidsbranche. De keurmerken dienen het proces van verdere professionalisering in de branche te bewerkstelligen evenals het kwaliteitsniveau in de branche zichtbaar te maken en te bevorderen.

Wat levert het keurmerk u op?

Verbetering van het veiligheidsbewust zijn bij uw medewerkers
Toename van klanten en/of opdrachten
Uitstralen van vertrouwen
Waarborging van uw kwaliteit
Voorsprong op concurrentie
Meer tevredenheid bij klanten en medewerkers
Een certificaat waarmee u verantwoordelijkheid toont op het gebied van veiligheid!

De kosten voor een keurmerk zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

Aantal te certificeren normen
Aantal BV’s en/of aantal (neven)vestigingen
Aantal medewerkers
Te certificeren werkzaamheden
ISO 9001 certificering

Slide Een certificaat dat uw verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid aantoont!

De keurmerken

Keurmerk Beveiliging
Het Keurmerk Beveiliging is voor beveiligingsorganisaties die actief zijn in de particuliere beveiligingsbranche. Het zijn particuliere beveiligingsorganisaties die beveiligingswerkzaamheden verrichten ten behoeve van derden. Onder beveiligingswerkzaamheden wordt verstaan het bewaken van de veiligheid van personen en goederen of het waken tegen verstoring van de orde en rust op terreinen en in gebouwen.

Keurmerk Evenementenbeveiliging
Het Keurmerk Evenementenbeveiliging is er voor beveiligingsorganisaties die beschikken over een vergunning (als bedoeld in artikel 3a Wpbr) die als hoofdaannemer evenementen beveiligen.

Keurmerk Horecabeveiliging
Het Keurmerk Horecabeveiliging is er voor beveiligingsorganisaties die beschikken over een (ND-) vergunning (als bedoeld in artikel 3a Wpbr) die, in opdracht van derden, horecagelegenheden beveiligen.

Keurmerk Flexbedrijven
Het Keurmerk Flexbedrijven is er voor uitzend- en/of detacheringbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het leveren van vakbekwaam en betrouwbaar beveiligingspersoneel. Deze flexbedrijven beschikken anders dan de reguliere uitzendorganisaties over een ND-vergunning.

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau
Het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau geeft aan opdrachtgevers, overheden en te onderzoeken personen de garantie dat het recherchebureau zich aan alle regelgeving houdt. In het bijzonder geldt dat voor de privacygedragscode, waarin de onderzoeksmethoden zijn beschreven.

Keurmerk Geld- en Waardetransport
Het Keurmerk Geld- en Waardetransport is bestemd voor bedrijven die ten behoeve en in opdracht van derden geld en goederen van grote waarde met een beperkt volume vervoeren en beheren.


Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Contact
Offerte