• Maandag 22 juni 2020 van 14:00 tot 15:30 uur


Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) wordt als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in o.a. de bouw-, energie- en railsector. Waar in de rail- en energiebranche Safety Culture Ladder al enige jaren wordt toegepast heeft nu ook de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) afgesproken dat Safety Culture Ladder gehanteerd gaat worden vanaf 2021 om, zowel voor opdrachtnemers als opdrachtgevers, het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn te verhogen.

NCI begrijpt dat door alle ontwikkelingen er veel vragen zijn over deze norm en wil ook graag in deze tijd voorzien in die informatiebehoefte. De maatregelen rond het Coronavirus hebben ons doen besluiten om u daarom online te gaan informeren door middel van interactieve webinars.

Wij informeren u tijdens de gratis webinar over:’

  • Wat is Safety Culture Ladder (SCL)?
  • Hoe ziet een SCL audit eruit?
  • Welke SCL producten zijn er?
  • Welk product is voor uw bedrijf van toepassing?
  • Implementatie van de SCL en mogelijke valkuilen.

Naast het geven van informatie, willen we ook graag uw vragen beantwoorden. Zowel tijdens de presentatie als na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Op deze manier proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van de toegevoegde waarde van deze certificering.

Beperkt aantal plaatsen

Aangezien we de webinar graag interactief houden, geven wij per webinar 20 deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen. We willen u hierbij vragen om per organisatie 1 deelnemer op te geven. Op deze manier geven we zoveel mogelijk bedrijven de kans om informatie te krijgen en vragen te stellen.

INSCHRIJVEN