FAQ FAQ Vraag en antwoord
MEEST GESTELDE VRAGEN
Opdrachtgevers verlangen van hun onderaannemers/toeleveranciers dat zij hun verantwoordelijkheid omtrent de kwaliteit en veiligheid van hun diensten of producten kunnen aantonen. Door het behalen en behouden van een certificaat kan dit worden aangetoond. Bedrijven die bezig zijn met kwaliteits-, milieu- en/of arbozorg verbeteren zo op systematische wijze hun organisatie. Wat leidt tot een effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Bovendien zorgt het behalen van een certificaat voor een betere positie in de markt!
Audits worden over het algemeen ervaren als iets dat moet… Onze missie is om het gevoel bij audits om te buigen naar een positieve beleving wat leidt tot bewustwording met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en milieu.

NCI is hét Nederlands Certificatie Instituut dat op een onafhankelijke, maar vooral enthousiaste en persoonlijke manier aantoont dat de verantwoordelijkheid omtrent de veiligheid, kwaliteit en gezondheid binnen uw bedrijf echt mee telt!

Eerlijkheid en transparantie staan bij NCI dan ook hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u van te voren exact weet wat de kosten omtrent certificeren zijn. In onze overeenkomsten  vindt u daarom ook geen kleine lettertjes of inflatiestijgingen.

ISO 9001 ISO 45001
ISO 14001 Personeelsteller
Keurmerk Beveiliging VCA*
Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau VCA**
Keurmerk Evenementenbeveiliging VCA-P
Keurmerk Horecabeveiliging VCU
Keurmerk Geld- en Waardetransport Safety Culture Ladder
MVO Werkplekbeveiliging
ISO 27001

 

Staat uw gezochte certificering hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Hét Nederlands Certificatie Instituut staat, indien mogelijk, altijd open voor uitbreidingen op haar diensten.

NCI is continu bezig met het uitbreiden van nieuwe diensten. Zo zijn we op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken voor de Co2-prestatieladder en ‘Informatiebeveiliging’ (ISO 27001 en de NEN 7510).
Bent u op zoek naar een certificering, maar kunt u deze niet vinden op de website van NCI? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Hét Nederlands Certificatie Instituut