Vandaag heeft NCI haar eerste webinar georganiseerd.
De deelnemers aan het webinar kregen een presentatie over de Safety Culture Ladder van onze lead auditor Taco Buissant des Amorie. De eerste reacties van de deelnemers waren positief en mede door het interactieve karakter van het webinar was er volop ruimte voor deelnemers om vragen te stellen.
De afgelasting van ons seminar op 20 maart en de maatregelen rond het Coronavirus, heeft ons doen besluiten om deelnemers online te gaan informeren.
De Safety Culture Ladder wordt namelijk als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in o.a. de rail, energie en bouw. In de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) is afgesproken dat de norm Safety Culture Ladder gehanteerd gaat worden vanaf 2021 om, zowel voor opdrachtnemers als opdrachtgevers, het veiligheidsbewustzijn te verhogen.
NCI begrijpt dat door alle ontwikkelingen er veel vragen zijn over deze norm en wil ook graag in deze tijd voorzien in die informatiebehoefte. Vandaar dat wij op 8 en 15 mei het webinar nogmaals organiseren. Via onderstaande link kunt u zich hiervoor opgeven.
Meer informatie of inschrijven? Klik hier!