Gratis Seminar Veiligheidsladder
Zoals wellicht bij u bekend, zijn er diverse ontwikkelingen gaande omtrent de Veiligheidsladder. Een belangrijke ontwikkeling: NEN is sinds 2016 schemabeheerder geworden van de Veiligheidsladder. Door de overgang van schemabeheerder is de norm toegankelijk geworden voor alle bedrijven binnen en buiten Nederland.

Momenteel heeft TenneT de Veiligheidsladder omarmt en zal de Veiligheidsladder opnemen als inkoopinstrument. Vanwege de verschillen in risico en omvang in werk heeft TenneT samen met NEN drie pilotproducten ontwikkeld, waardoor de Veiligheidsladder voor alle leveranciers toepasbaar is. 

Een overzicht van de verschillende (pilot)producten vindt u hier.

Bent u al voorbereid?
NCI begrijpt dat door alle ontwikkelingen er veel vragen zijn ontstaan. Is de Veiligheidsladder voor ons bedrijf nodig? Waarom de Veiligheidsladder? Hoe ga ik de Veiligheidsladder implementeren binnen onze organisatie? Welk Veiligheidsadderproduct is voor ons bedrijf van toepassing? Wat kunnen wij van een audit verwachten?

Wij nodigen u daarom uit deel te nemen aan onze gratis seminar op 3 november 2017.

Taco Buissant des Amorie (lead auditor, NCI), Ad Huijbregts (Safety Advisor Corperate Procurement, TenneT TSO B.V.) en Martin Vos (Directeur, MvosAdvies) zullen u deze middag op een interessante en interactieve manier kennis laten maken met de Veiligheidsladder en antwoord geven op uw vragen.

UITNODIGING

Wanneer:        3 november 2017
Wat:                  Middagseminar Veiligheidsladder inclusief borrel
Waar:               
“Restaurant Zuiver”, Krommewetering 51, 3543 AM Utrecht
Tijd:                  
Inloop 13:00 uur | Start 13:30 uur | Netwerkborrel 16:00 uur
Kosten:             Gratis

Klik hier om u gratis in te schrijven!